Barnehage

Her finner du tips og idéer til hvordan barnehagen kan gi barna trafikkopplæring på en morsom men også lærerik måte.

Tilrettelagt for barnehager

Trafikk i barnehagen er et spennende tema som passer inn i hverdagen. Barna opplever trafikk når de er på tur, hver gang de drar til og fra barnehagen, de erfarer trafikk gjennom lek og observasjon av hva de voksne gjør.

Med Barnas Trafikklubb ønsker vi å støtte dere i arbeidet med å integrere trafikk på en naturlig måte i årsplanen og foreldresamarbeidet. Målet er å øke barns forståelse for hva som er trygt og farlig i trafikken – på en måte barna synes er morsom.

Vi har satt sammen en rekke ulike konsepter som gjør det enkelt og morsomt å lære om trafikksikkerhet.

Trafikkoppgaver med Molly og Partner

Bli med Molly og partner i trafikken!

Molly og Partner er en filmserie med 6 episoder som henvender seg til alle små fotgjengere, både i barnehage og skole. Tanken er å motivere barna til å øve på konkrete utfordringer i trafikken sammen med voksne. Gå direkte inn på ønsket tema eller les mer om konseptet.

Trafikkoppgaver med Trym og Madikken

Trym og Madikken – universet passer både for barnehage og skole 1. -3. trinn. Serien består av 6 filmer, samt egne oppgaver. Lek, lær  og kos dere med barna. Gå direkte inn på ønsket tema eller les mer om konseptet.

Trafikk gjennom årstidene

Det er ute i trafikken barna lærer best om hvordan de skal ferdes trygt i trafikken. Barnehagen er på tur hele året, da møter barna forskjellige trafikale utfordringer til hver årstid. Her finner dere opplegg som er delt inn etter årstidene.

Kjøp årshjulplakat, brettspill og bøker.

Ta kontakt med oss